• Image 1
  • Image 5
  • Image 2
Referenties
Wehkamp
Hanos
Total
Wehkamp
Unica
Unive
Albert Heijn
Breman
NS
Rabobank

Helium ballonnen


Wilt u helium ballonnen uit Zwolle bestellen?


Helium ballonnen

Wilt u helium ballonnen uit Zwolle bestellen? Wij bieden ook ballonnen gevuld met helium en een lintje. Deze feestelijke ballonnen met helium uit Zwolle zijn te bestellen in elke gewenste kleur. Wij raden het af om deze te gebruiken voor een ballonnen wedstrijd. De ballonnen zijn biologisch afbreekbaar, maar helaas de lintjes niet.

U kunt bij ons ook:
- verlichte ballonnen decoratie uit Zwolle huren.
- ballonnenboog uit Zwolle huren.
- verlichte ballonnenboog uit Zwolle huren.

Wilt u deze helium ballonnen uit Zwolle bestellen of een optie plaatsen? Klik dan op de knop "boek deze act"
Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.

zoekterm: Helium ballonnen Zwolle, helium versiering van ballonnen uit Zwolle, ballonnen met helium huren in Zwolle?, ballonnen decoraties met helium bestellen uit Zwolle, feest decoraties, helium ballon, interieur ballonnen decoratie, ballonversiering huren of bestellen uit Zwolle.

 

 Informatie

  

Specificaties

Wist u dat helium een niet-giftig, niet brandbaar of explosief gas is? U hoeft zich met het gebruik van helium, binnen of buiten, dus geen zorgen te maken over de veiligheid.

Helium is het dunste gas wat er bestaat, het komt na het opblazen al direct door het latex heen zodat het lijkt of de ballonnen lekken, maar dit is niet zo, dus je moet latex ballonnen altijd vlak voor gebruik vullen.

Heliumgas is in standaard ballonnen, afhankelijk van omgevingstemperatuur naar schatting maar 8 tot 10 uur houdbaar. Daarna neemt de draagkracht sterk af. Heliumgas reageert op temperatuurverschillen. Uitzetting bij warmte en helium krimpt bij lage temperaturen. Wanneer u bijvoorbeeld ballonnen in koude omstandigheden vult en deze dan in de warmte komen, kunnen de ballonnen sneller klappen. De grootste vijand van natuur-latexballonnen zijn warmte en directe zonnestralen. Op bijvoorbeeld warme zomerse dagen, zullen ballonnen die buiten opgehangen worden, daarom sneller van kleur verbleken en kunnen ook sneller knappen. Met onze snelafsluiters kunt u de ballon eenvoudig afsluiten, zonder dat deze geknoopt hoeft te worden. 

HET GEVAAR VAN HELIUM INADEMEN:
Het líjkt zo grappig: even flink helium inhaleren en dan korte tijd kunnen praten met een Donald Duck- of Smurfen-stemmetje. Iedereen heeft het wel eens gezien op televisie, of meegemaakt op een feestje. Er wordt natuurlijk om gegrinnikt, maar het is en blijft gewoon gevaarlijk. 

Prijs informatie

- Ballon gevuld met helium en afgesloten met lintje €1,25

De bedragen zijn exclusief 21% btw

Bezorgkosten €25,- + €0,30 per km vanaf Zwolle.

Reacties klanten

"Onze ervaring met Stip was een hele goede. Goede communicatie, heldere afspraken en doen wat men beloofd. Wij hadden de ballonpilaren gehuurd met aparte trossen erbij. Alles is keurig geplaatst. Erg leuke reacties gehad Aanrader!!" Helma

"Bedankt Jasper, Jullie hebben goed werk gedaan". Debora