• Image 1
  • Image 5
  • Image 2
Referenties
Breman
Albert Heijn
Unive
Breman
Hanos
Unica
NS
Rabobank
Total
Wehkamp

Clown huren Zwolle


prijs ballonnenclown Zwolle huren


Clown huren Zwolle

Wilt u een ballonnenclown uit Zwolle (in)huren? Bij Stip Entertainment kunt u een ballonnenclown uit Zwolle boeken. De ballonnenclown uit Zwolle brengt zichzelf elke keer in de problemen. Ogenschijnlijk makkelijke obstakels zijn voor clown Zwolle een grote opgave. Gelukkig is het publiek erbij om hem te ondersteunen. Zouden zij hem uit de problemen kunnen helpen? Als beloning krijgen ze een prachtige figuurballon!

 Ook kunt u een:
- schmink clown huren uit Zwolle.
- Steltloop clown huren uit Zwolle.
- clown show huren uit Zwolle.

Wilt u deze ballonnenclown uit Zwolle huren of een optie plaatsen? Klik dan op de knop "Boek deze act".
Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.

 Informatie

  

Specificaties

- Clown Zwolle is in samenwerking aan te bevelen met de pianist - violist. Voor een zeer bijzondere en stijlvolle clowns act. Om een indruk te krijgen zie de video.

Prijs informatie

Vanaf 2 uur €200,-

extra uren €50,-

- De bedragen zijn exclusief 9% btw.

- Reiskosten €0,30 per km berekend vanaf Zwolle.

Reacties klanten

"Wij hebben een teaparty georganiseerd vanuit Openluchttheater vereniging De Gagelspollers in Nijverdal. Hierbij waren ruim 250 kinderen aanwezig. De Clown uit Zwolle heeft ALLE kinderen prima vermaakt met zijn ballonnen en geweldige vermogen van improviseren op alle gebeurtenissen die rondom hem gebeurde. Geweldig! Zeker een aanvulling op deze middag geweest!"
mevrouw J. Rozendal

"Clown Zwolle heeft tijdens Koninginnedag de kinderen in Havelte prima vermaakt. Tussen de spelletjes door was hij diegene die de gang er lekker inhield. Hij zorgde voor een onvergetelijke ochtend voor de kinderen en zorgde zo voor extra sfeer op het feestterrein." Jan Klunder (Oranjecomité Havelte) 

"Hartstikke leuk! De kinderen waren direct geboeid en enthousiast en het leuke was dat ook de volwassenen voor de gek gehouden werden met grappige trucs! Kortom entertainment voor jong en oud!" Hetty IJmker 


 Video


 Afbeeldingen