• Image 1
  • Image 5
  • Image 2
Referenties
Wehkamp
Total
Rabobank
Wehkamp
Hanos
Unica
NS
Breman
Albert Heijn
Unive

treintje attractie huren


attractie treintje huren


treintje attractie huren

Wilt u een leuke attractie huren uit Zwolle? Bij Stip Entertainment kunt u verschillende mooie attracties huren. Onze exclusieve trein heeft 24 plaatsen en is een top attractie om te huren. De locomotief van de trein is net echt. Er komt stoom uit de schoorsteen en hij fluit bij vertrek. In het treintje is achtergrond muziek aanwezig en de machinist roept om, als in- of uitgestapt kan worden. 

Bij Stip Entertainment kunt u ook:
- een springkussen attractie huren.
- een draaimolen attractie huren.
- een rodeo stier attractie huren.

Wilt u deze attractie huren of een optie plaatsen? Klik dan op de knop "boek deze act".
Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55.

 Informatie

  

Specificaties

- lengte 11 m
- breedte 0,90 m
- hoogte 1,8 m 
- draaicircel 5,5 m
- 24 kinder zitplaatsen 

Prijs informatie

4 uur €850,-

extra draai uur €95,-

exclusief reiskosten €10,- + €0,65 per gereden km.

De bedragen zijn exclusief 21% btw

*Extra toeslag Koningsdag. 

Reacties klanten

Dank voor de plezierige en vlotte samenwerking. Complimenten voor de kwaliteit van de trein. Ziet er zeer verzorgd en goed onderhouden uit. Past bij een kwalitatief hoogwaardig (kinder)festijn. William- organisatie ‘LelystART’ – Lelystad

zoektermen: U kunt een attractie inhuren in Zwolle, attractie huren in Zwolle, attractie in Zwolle, attractie te Zwolle, een attractie voor basisschool zwolle, een attractie inhuren voor zwolle, attractie verhuur Zwolle, wilt u een attractie huren uit Zwolle, wij verhuren mooie attractie uit Zwolle. U kunt een attractie inhuren in Hattem, attractie huren in Hattem, attractie in Raalte, attractie te Raalte, een attractie voor basisschool Dalfsen, een attractie inhuren voor dalfsen, U kunt een attractie inhuren in Nieuwleusen, attractie huren in nieuwleusen, attractie in Heerde, attractie te Heerde, een attractie voor basisschool Wapenveld, een attractie inhuren voor Wapenveld. Een attractie huren Oldebroek, attractie te oldebroek, attractie uit Oldebroek. 

 

 Video